Grillowane Mahi Mahi

Grillowane Mahi Mahi
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Grillowane Mahi Mahi może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 79 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, cebulę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe, oraz Grillowane Mahi Mahi z Zielonym Chile-bulion z mleka kokosowego są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść mahi mahi na patelni z folii aluminiowej i wrzuć czosnek do płaszcza. Masło rozprowadzić równomiernie na całej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Cebulę posmarować rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Wlać sok z cytryny, wino i pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile nad rybą. Doprawić solą i pieprzem. Szczelnie przykryć patelnię folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść patelnię na ruszcie grillowym i gotuj ryby 35 minut, lub do łatwego płatkowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przed podaniem posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn