Grillowane młode ziemniaki z cytrynowo-czosnkowym Aioli i pietruszką

Grillowane młode ziemniaki z cytrynowo-czosnkowym Aioli i pietruszką
Grillowane młode ziemniaki z cytrynowo-czosnkowym Aioli i pietruszką to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 4G białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, młode ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantne zmiażdżone słodkie ziemniaki z czosnkiem cytrynowym Aioli, Cytryna Czosnek Pietruszka Ziemniaki Pieczone, oraz Czosnek Cytrynowy Grillowane Karczochy Z Łatwym Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia, przyprawić wodę solą i gotować do prawie miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić ziemniaki, a gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić każdy ziemniak na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodaj majonez, czosnek, sok z cytryny i skórkę do blendera i zmiksuj na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Ziemniaki posmarować olejem ze wszystkich stron i posypać solą i pieprzem. Grillować, pokroić w dół, aż do złotego koloru i po prostu ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Ziemniaki wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Skropić aioli na ziemniaki i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
AioliAioli
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn