Grillowane Lomo Saltado
Przepis Grillowany Lomo Saltado może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 1 godzina i 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 321 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla 4 Lipca. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liście kolendry, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lomo Saltado, Lomo Saltado Beef Stir Fry, oraz Lomo Saltado z pieczarkami i cebulą.
Instrukcje
Mieć grill wstępnie nasmarowany i wstępnie podgrzany do średniej wysokości.
Umieść stek w 1 misce, a cebulę w innej. Używając noża, zrób pastę, łącząc czosnek i 1/4 łyżeczki soli.
Ubić razem pastę czosnkową, ocet ryżowy, sos sojowy, 2 łyżki oleju rzepakowego, kminek i zmielony czarny pieprz. Marynatę podzielić na stek i cebulę. Przechowywać w lodówce przez 1/2 godziny.
Przed grillowaniem pozwól stekowi i cebuli osiągnąć temperaturę pokojową.
Umieść stek na grillu i gotuj około 4 minut z każdej strony na średnio rzadkie. Wyrzucić marynatę. Po zakończeniu pozostaw stek przed krojeniem.
Umieścić cebulę twarzą w dół na grillu i gotować, aż lekko miękkie, o 6 protokół z każdej strony. Po zakończeniu pokroić cebulę w kliny.
Posypać ziemniakami paprykę i wymieszać z pozostałym olejem rzepakowym.
Miejsce na grillu i gotować do miękkości wewnątrz, o 6 minut na stronie. Przyprawić solą.
W dużej misce połączyć stek i soki, cebula, ziemniaki, pomidory, kolendra, i zastrzeżone marynaty. Delikatnie wrzucić i w razie potrzeby ponownie doprawić solą i pieprzem.