Grillowane liście Romaine Bacara Ranch z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią

Grillowane liście Romaine Bacara Ranch z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią
Grillowane liście Bacara Ranch Romaine z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać popękany pieprz, mozzarella, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane liście Romaine Bacara Ranch z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią, Grillowana Sałatka Rzymska z wiśniami, Fetanem i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Czarna Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi warzywami, bazylią, Fetanem i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z sosem z wrzącą słoną wodą blanszuj liście rzymskie na 5 sekund i umieść w łaźni z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Usunąć i osuszyć powierzchnię.
3
Warstwa 1 plasterek mozzarelli, 1 liść bazylii i wrzucić orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4
Zwiń i zawiń w prosciutto. Powtórz proces z resztą liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Marynować w oliwie z oliwek i popękanym czarnym pieprzem. Rezerwa na grill. Grilluj lekko, aż ser będzie miękki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn