Grillowane liście Romaine Bacara Ranch z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią

Grillowane liście Bacara Ranch Romaine z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać popękany pieprz, mozzarella, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane liście Romaine Bacara Ranch z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią, Grillowana Sałatka Rzymska z wiśniami, Fetanem i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Czarna Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi warzywami, bazylią, Fetanem i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z sosem z wrzącą słoną wodą blanszuj liście rzymskie na 5 sekund i umieść w łaźni z lodem.
Usunąć i osuszyć powierzchnię.
Warstwa 1 plasterek mozzarelli, 1 liść bazylii i wrzucić orzeszki piniowe.
Zwiń i zawiń w prosciutto. Powtórz proces z resztą liści.
Marynować w oliwie z oliwek i popękanym czarnym pieprzem. Rezerwa na grill. Grilluj lekko, aż ser będzie miękki i podawaj.