Grillowane Letnie Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych letnich warzyw. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cebula, squash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowane Letnie Warzywa, Po Prostu Grillowane Letnie Warzywa, oraz Super Proste Grillowane Letnie Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój paprykę na paski o szerokości 1 cala.
Pokroić Kabaczek i cukinię wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Cebulę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Lekko pokryć warzywa równomiernie sprayem do gotowania.
Warzywa grillowane, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (od 350 do 40
3 do 5 minut z każdej strony lub do przetargu.
Wyjąć z grilla i równomiernie posypać solą i pieprzem.