Grillowane kury kornwalijskie z boczkiem i musztardą

Grillowane kury kornwalijskie z boczkiem i musztardą
Grillowane kury kornwalijskie z boczkiem i musztardą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 60g białka, oraz 53g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, pieprz cayenne, cornish kury gry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kury kornwalijskie z polewą morelowo-musztardową, Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową, oraz Cornish Game kury z miodowo-musztardowo-czosnkowo-Kolendrową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W mini-procesor, połączyć boczek, czosnek, musztarda, tymianek i dużą szczyptę cayenne i procesu do grubej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Kury kury, skóra do góry, na powierzchni roboczej. Naciśnij mocno na piersi, aby spłaszczyć kury. Używając palców, ostrożnie rozluźnij skórę na piersiach i rozłóż farsz z boczku pod skórą. Kury doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Kury połóż na grillu, skórą w dół. Na każdą kurę nałóż cegłę owiniętą folią lub żeliwną patelnię i grilluj na średnim ogniu przez około 25 minut lub aż skóra zostanie głęboko utopiona i chrupiąca. Sprawdzaj od czasu do czasu, aby kury nie paliły się. Obróć ptaki, wymień cegły i grilluj przez około 25 minut dłużej, lub aż uda się ugotują i skóra będzie chrupiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Przenieść kury na talerz, przykryć folią i odstawić na 10 minut. Połówki ptaków wzdłuż i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn