Grillowane krewetki w stylu Tandoori z miętowym Chutney
Grillowane krewetki w stylu Tandoori z miętowym Chutney to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 4 kalorie. Jeśli masz pieprz, papryka, akompaniament: Chutney miętowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Grillowane krewetki w stylu Tandoori z miętowym Chutney, Tandoori-Style grillowane mięso lub krewetki, oraz Grillowane szaszłyki z krewetek z chutneyem Kolendro-miętowym.
Instrukcje
Przygotuj grill do gotowania.
Krewetki Motyl poprzez głębokie wzdłużne nacięcie od góry do dołu w dół środka pleców, bez cięcia przez całą drogę, i devein. 3
Połącz kurkumę, paprykę, sól i pieprz w dużej misce.
Dodaj krewetki i wrzucić do herbu dobrze.
Krewetki Grill, otwarty płasko, na olejowanym stojaku zestaw 5 do 6 cali nad świecące węgle, obracając raz, aż gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony. (Alternatywnie, grilluj krewetki na gorącej dobrze przyprawionej patelni grillowej na umiarkowanym ogniu.) 3
Podawać natychmiast z chutney.