Grillowane Krewetki Po ' Boy

Grillowane krewetki Po ' Boy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 412 kalorii, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, musztarda dijon, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki 2 sposoby: sos sojowy - Grillowane krewetki z sałatką szpinakową i krewetkami w Nowym Stylu, Grillowane szaszłyki Curry z krewetkami z grillowaną cebulą i sosem z czerwonej papryki, oraz Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i wrzuć do płaszcza. Marynować w lodówce 3 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Bochenek chleba kroimy na pół poziomo. Wydrąż górną połowę bochenka, pozostawiając granicę 1/2 cala; rezerwy rozdarty chleb do innego użytku. Ściąć boki obu połówek bochenka sprayem do gotowania.
. Krewetki wątku równomiernie na 4 (12-calowy) szaszłyki metalowe, pozostawiając 1/4 cala między każdą krewetkę.
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj od 2 do 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Miejsce chleb, ściąć boki w dół, na grill rack; grill 2 minut lub aż lekko tosty.
Połączyć majonez i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na ściętych bokach bochenka. Ułóż sałatę, krewetki i cebulę równomiernie na dolnej połowie. Wymień górną połowę bochenka.
Kanapkę pokroić w poprzek na 4 równe porcje.