Grillowane krewetki po ' Boy wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Za 22,4 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 1. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 3224 kalorii, 169g białka, oraz 213g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kaparów, pieprzu cayenne, ostrego sosu i sosu worcestershire. Jest to drogie przepis dla fanów jedzenia Cajun. 14 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 89%. Grillowane krewetki Po ' Boy, Grillowane krewetki Po ' Boy, oraz Grillowane Krewetki Po ' Boy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: bambusowe szaszłyki, moczone w wodzie przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Ułóż około 4 krewetek na każdym szpikulcu i dodaj do naczynia żaroodpornego o wymiarach 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Do miarki dodać oliwę, czosnek, sok z cytryny, wędzoną paprykę, cayenne, Worcestershire, ostry sos, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Dobrze ubij i polej krewetki w zapiekance. Przykryj naczynie i pozwól krewetkom marynować w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Grilluj szaszłyki z krewetek na średnim ogniu przez około 4 minuty, odwracając raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Dodaj bagietkę do grilla i opiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjmij krewetki z grilla i dodaj do sosu maślanego, odrzucając szaszłyki. Wrzuć, aby obtoczyć krewetki w sosie maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Rozłóż obie strony chleba słodkim majonezem marynowanym i równomiernie ułóż krewetki, posiekaną sałatę i pokrojone pomidory. W razie potrzeby pokrój bagietkę na czwarte części i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki Kiszone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Bagietka
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
11
Rozpuść masło w małym rondlu na ruszcie grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Dodaj sok z cytryny, ostry sos i Worcestershire. Mieszaj razem drewnianą łyżką, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
13
Zdjąć z ognia i odstawić.
14
Dodaj wszystkie składniki do miski i dobrze wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie potrzebna.
Sauvignon Blanc, wino różowe i Albarino to świetny wybór dla Po Boy. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Możesz spróbować Raventos i Blanc de La Finca Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.