Grillowane Krewetki Po ' Boy

Grillowane Krewetki Po ' Boy
Grillowane krewetki po ' Boy wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Za 22,4 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 1. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 3224 kalorii, 169g białka, oraz 213g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kaparów, pieprzu cayenne, ostrego sosu i sosu worcestershire. Jest to drogie przepis dla fanów jedzenia Cajun. 14 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 89%. Grillowane krewetki Po ' Boy, Grillowane krewetki Po ' Boy, oraz Grillowane Krewetki Po ' Boy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: bambusowe szaszłyki, moczone w wodzie przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Ułóż około 4 krewetek na każdym szpikulcu i dodaj do naczynia żaroodpornego o wymiarach 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Do miarki dodać oliwę, czosnek, sok z cytryny, wędzoną paprykę, cayenne, Worcestershire, ostry sos, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Dobrze ubij i polej krewetki w zapiekance. Przykryj naczynie i pozwól krewetkom marynować w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Grilluj szaszłyki z krewetek na średnim ogniu przez około 4 minuty, odwracając raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Dodaj bagietkę do grilla i opiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Wyjmij krewetki z grilla i dodaj do sosu maślanego, odrzucając szaszłyki. Wrzuć, aby obtoczyć krewetki w sosie maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Rozłóż obie strony chleba słodkim majonezem marynowanym i równomiernie ułóż krewetki, posiekaną sałatę i pokrojone pomidory. W razie potrzeby pokrój bagietkę na czwarte części i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki KiszoneSłodkie Ogórki Kiszone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
BagietkaBagietka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
11
Rozpuść masło w małym rondlu na ruszcie grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Dodaj sok z cytryny, ostry sos i Worcestershire. Mieszaj razem drewnianą łyżką, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
13
Zdjąć z ognia i odstawić.
14
Dodaj wszystkie składniki do miski i dobrze wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie potrzebna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Sauvignon Blanc, wino różowe i Albarino to świetny wybór dla Po Boy. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Możesz spróbować Raventos i Blanc de La Finca Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia82
Magazyn