Grillowane Krewetki Kabobs

Grillowane Krewetki Kabobs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowane krewetki Kabobs spróbować. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 27g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka papryki, krewetki, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Krewetki Kabobs, Grillowane krewetki i kiełbasa Kabobs, oraz Grillowane krewetki i muszelki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do zamrażania, umieść krewetki i opatrunek. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Usuń krewetki z marynaty; rezerwy marynaty. Krewetki wątku, cebula, papryka, pomidory i grzyby na przemian na każdym z 4 (15-calowy) metalowe szaszłyki, pozostawiając 1/4-calowy odstęp między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
PomidorPomidor
KrewetkiKrewetki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
4
Umieść kabobs na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 6 do 8 minut, często obracając i szczotkując kilka razy marynatą, aż krewetki będą różowe. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn