Grillowane krewetki Jumbo z masłem czosnkowo-ziołowym

Grillowane krewetki Jumbo z masłem czosnkowo-ziołowym
Grillowane krewetki Jumbo z masłem czosnkowo-ziołowym mogą być tylko bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga bazylii, masła, soli i pieprzu oraz pietruszki. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemony Herb-grillowane krewetki Jumbo, Grillowane krewetki Jumbo z masłem Kimchi-Miso, oraz Grillowane krewetki z pieczonym sosem czosnkowo-ziołowym.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz masło z natką pietruszki, bazylią, czosnkiem i szalotką i rozpuść na małym ogniu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. Połówki krewetki wzdłuż, pozostawiając je dołączone 1 cal poniżej głowy. Rozwal krewetki i rozłóż je. Doprawić solą i pieprzem, następnie obficie posmarować masłem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Grilluj krewetki na średnio gorącym ogniu, strona skorupy w dół, aż lekko zwęglone, o 1 minutę. Obróć i grilluj drugą stronę, aż lekko zbrązowieje, o 40 sekund. Obróć krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Posmaruj je obficie masłem ziołowym, posyp rumem i grilluj, aż ledwo się ugotują i bulgotają, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Serwuj natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn