Grillowane Krewetki Fajitas

Przepis Grillowane krewetki Fajitas jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać guacamole, sól, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowane Krewetki Fajitas, Fajitas Krewetkowe, oraz Fajitas Krewetkowe.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W 1-galonowej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj składniki marynaty, aż do dobrego wymieszania.
Dodaj krewetki; wrzucić do herbu. Okładka; przechowywać w lodówce 20 minut marynować, obracając raz. W międzyczasie, w średniej misce, umieścić paprykę i cebulę; spryskać sprayem do gotowania.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok"). Tortille owiń w folię; odstaw na bok.
Umieść kosz na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 10 minut, obracając warzywa raz.
Krewetki odsączyć; wyrzucić marynatę.
Dodaj krewetki do koszyka grill. Cover grill; cook 5 do 7 minut dłużej, obracając krewetki i warzywa raz, aż krewetki są różowe.
Umieścić owinięte tortille na grillu. Gotować 2 protokół, obracając raz, aż będzie ciepłe.
Na półmisku serwowania, miejsce krewetki i warzywa; przykryć, aby się ogrzać.
Umieść rozgrzane tortille na talerzu; umieść guacamole w misce do serwowania. Do każdej porcji, top tortilla z krewetkami, warzywa i guacamole; fold tortilla nad nadzieniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.