Grillowane krewetki Chili z salsą brzoskwiniową
Przepis Grillowane krewetki Chili z brzoskwinia Honeydew Salsa może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w o 2 godziny. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka brzoskwiń, miód, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Tilapia chili-limonka z salsą brzoskwiniową, Grillowane piersi z kurczaka z salsą miodową, oraz Grillowane przegrzebki z salsą miodowo-awokado.
Instrukcje
W małej misce połączyć ocet, sok z cytryny i kolendry.
Połowę wyjąć do małej miski i odstawić.
Dodać olej, miód i trochę soli do pozostałej mieszaniny octu i zalać krewetki, podrzucając do herbu. Przykryć i schłodzić krewetki przez 1 do 3 godzin.
Usunąć, krewetki z marynaty i wątku na szaszłyki. Krewetki Grill przez 3 do 4 minut na stronie lub aż tylko gotowane przez.
W średniej misce wymieszać melon, brzoskwinie i pozostałą mieszaninę octu, przypraw do smaku solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić salsę do 2 godzin.
Podawać krewetki na łóżku z salsą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.