Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami

Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, cukru, pikantny smak brzoskwini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami, Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, oraz Smak brzoskwini i czerwonej cebuli z grillowanymi kotletami wieprzowymi.

Instrukcje

1
W szerokim garnku 6-do 8-quart ubij razem 8 szklanek wody, soli i cukru, aż sól i cukier się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
2
Dodać kotlety schabowe do solanki i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SolankaSolanka
3
Przygotuj grill do bezpośredniego grillowania na średnio gorącym węglu drzewnym (średnio wysokie ciepło dla gazu; patrz procedura grillowania poniżej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Usuń kotlety wieprzowe z solanki, odrzucając solankę i osusz kotlety kilkoma warstwami ręczników papierowych. Kotlety doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
PieprzPieprz
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Stojak na grill olejowy, a następnie kotlety grillowe, przykryte tylko wtedy, gdy używasz grilla gazowego, odwracając się od czasu do czasu i poruszając się, jeśli wystąpią rozbłyski, aż się zarumienią, w sumie od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Przenieś kotlety do obszaru bez węgli pod spodem (jeśli używasz gazu, wyłącz palnik i przenieś kotlety do obszaru nad wyłączonym palnikiem), a następnie przykryj pokrywką i grilluj, obracając i szczotkując płynem, aż termometr włożony poziomo do środka kotleta tak blisko kości, nie dotykając go, zarejestruje 63° Dla lekko różowego mięsa, około 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Przelać kotlety na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem.
8
Kotlety podawać z brzoskwiniowym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
BrzoskwiniaBrzoskwinia
9
Procedura Grillowania
10
Węgiel drzewny Grillowanie instrukcje• * Otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla: Zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego).Do bezpośredniego gotowania na ciepło•* gdy węgle są zapalone, wyrzuć je przez dolny stojak, pozostawiając miejsce wolne od węgli po jednej stronie grilla równej wielkości potrawy do grillowania, gdzie żywność może być przenoszona w przypadku jakichkolwiek rozbłysków.* Gdy węgiel zmieni kolor na szaro biały (zacznij sprawdzać węgle po 15 minutach), grill będzie najgorętszy, a następnie zacznie się ostygać. Będzie to w odpowiedniej temperaturze średniej temperatury, gdy można trzymać rękę 5 cali nad stojakiem grilla (bezpośrednio nad węglami) przez 3 do 4 sekund.Instrukcje grillowania gazowego• * rozgrzej wszystkie palniki na wysokim przykryciu, 10 minut, a następnie dostosuj ciepło zgodnie z recepturą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn