Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, cukru, pikantny smak brzoskwini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami, Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, oraz Smak brzoskwini i czerwonej cebuli z grillowanymi kotletami wieprzowymi.
Instrukcje
W szerokim garnku 6-do 8-quart ubij razem 8 szklanek wody, soli i cukru, aż sól i cukier się rozpuszczą.
Dodać kotlety schabowe do solanki i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Przygotuj grill do bezpośredniego grillowania na średnio gorącym węglu drzewnym (średnio wysokie ciepło dla gazu; patrz procedura grillowania poniżej).
Usuń kotlety wieprzowe z solanki, odrzucając solankę i osusz kotlety kilkoma warstwami ręczników papierowych. Kotlety doprawić pieprzem.
Stojak na grill olejowy, a następnie kotlety grillowe, przykryte tylko wtedy, gdy używasz grilla gazowego, odwracając się od czasu do czasu i poruszając się, jeśli wystąpią rozbłyski, aż się zarumienią, w sumie od 2 do 3 minut.
Przenieś kotlety do obszaru bez węgli pod spodem (jeśli używasz gazu, wyłącz palnik i przenieś kotlety do obszaru nad wyłączonym palnikiem), a następnie przykryj pokrywką i grilluj, obracając i szczotkując płynem, aż termometr włożony poziomo do środka kotleta tak blisko kości, nie dotykając go, zarejestruje 63° Dla lekko różowego mięsa, około 2 do 3 minut dłużej.
Przelać kotlety na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Kotlety podawać z brzoskwiniowym smakiem.
Węgiel drzewny Grillowanie instrukcje• * Otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla: Zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego).Do bezpośredniego gotowania na ciepło•* gdy węgle są zapalone, wyrzuć je przez dolny stojak, pozostawiając miejsce wolne od węgli po jednej stronie grilla równej wielkości potrawy do grillowania, gdzie żywność może być przenoszona w przypadku jakichkolwiek rozbłysków.* Gdy węgiel zmieni kolor na szaro biały (zacznij sprawdzać węgle po 15 minutach), grill będzie najgorętszy, a następnie zacznie się ostygać. Będzie to w odpowiedniej temperaturze średniej temperatury, gdy można trzymać rękę 5 cali nad stojakiem grilla (bezpośrednio nad węglami) przez 3 do 4 sekund.Instrukcje grillowania gazowego• * rozgrzej wszystkie palniki na wysokim przykryciu, 10 minut, a następnie dostosuj ciepło zgodnie z recepturą.