Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Syropem Balsamicznym

Grillowane kotlety wieprzowe z syropem balsamicznym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1251 kalorii, 148g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 12,48 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, gałązki rozmarynu, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe z pikantnymi balsamicznymi grillowanymi brzoskwiniami, Kotlety Wieprzowe Balsamiczne Z Grillowanymi Nektarynkami, oraz Malinowo-Balsamiczny Chipotle Grillowane Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń liście z 1 gałązki rozmarynu. Posiekaj liście do wysokości 1 łyżeczki.
Przynieś ocet balsamiczny, 1 łyżka. miód, a pozostałą gałązkę rozmarynu zagotować w 2-qt. rondel na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 14 do 16 minut lub aż gęste i syropy (o 1/3 szklanki).
W międzyczasie połączyć musztardę, kolejne 3 składniki, posiekany rozmaryn i pozostałe 2 łyżki. miód w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, wyciskając torbę do połączenia składników.
Dodaj wieprzowinę i uszczelnij torbę, obracając się do płaszcza.
Usuń kotlety z mieszaniny musztardy, odrzucając mieszaninę.
Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywą grillową, od 4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję od 150 do 15
Usunąć i wyrzucić gałązkę rozmarynu z syropu balsamicznego.
Podawać syrop z wieprzowiną.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.