Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Morelami
Grillowane kotlety wieprzowe z morelami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 594 kalorie, 73g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.37 za porcję. Mieszanka oleju roślinnego, liści tymianku, center-cut kotlety wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Morelowe Kotlety Schabowe Glazurowane, Kotlety wieprzowe polane morelami, oraz Kotlety Wieprzowe Polane Morelami Z Marchewką Miodowo-Musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym garnku połącz wino, konfitury, tymianek i 1/2 łyżeczki. sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości. Kotlety natrzeć olejem i posypać solą. Grilluj przez 10 minut, obracając raz. Nadal gotować, fastrygowanie z glazury kilka razy, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka rejestry chop 60°, 6 do 8 minut dłużej.
Niech kotlety odpocząć na desce do krojenia na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.