Grillowane kotlety wieprzowe z grubym sosem Barbecue Andouille

Grillowane kotlety wieprzowe z grubym sosem Barbecue andouille mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, sos pomidorowy, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue, Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami, oraz Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray grill rack z nonstick spray i przygotować grill (średnie ciepło). Podsmaż kiełbasę i cebulę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cebula zacznie brązowieć, o 8 protokół.
Dodaj sos pomidorowy, ocet, cukier,2 łyżeczki chili w proszku i 1 łyżeczkę kminku. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
W międzyczasie posyp kotlety z obu stron solą, a następnie chili w proszku i kminkiem. Kotlety grillowe do ugotowania, ale nie suche, około 9 minut na stronę.