Grillowane kotlety wieprzowe z dodatkiem Bazyliowo-czosnkowym

Grillowane kotlety wieprzowe z dodatkiem Bazyliowo-czosnkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych kotletów wieprzowych z bazylią i czosnkiem. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 275 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, gruba sól, kotlety wieprzowe ribeye i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z bazylią i czosnkiem, Kotlety Wieprzowe Z Bazylią I Czosnkiem, oraz Kotlety wieprzowe po włosku z bazylią i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po uruchomieniu maszyny upuść czosnek przez rurę zasilającą robota kuchennego, aby zmielić. Zatrzymać, dodać świeżą bazylię i proces aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj sok z cytryny, olej, sól i pieprz i proces, aby cienkie mokre pocierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Obie strony kotletów schabowych posmarować mieszanką bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Odstawić 15 do 30 minut.
5
Przygotować średnio gorący ogień w grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umyj ruszt i nasmaruj go. Kotlety grillowe, na bezpośrednim ogniu, obracając się raz, do średnio rzadkiej doneness, 5 do 6 minut na stronę, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°, a następnie 3-minutowy czas odpoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn