Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i brzoskwiniami

Brzoskwiniowe grillowane kotlety wieprzowe i brzoskwinie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną paprykę, chili w proszku, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue, Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami, oraz Wolno Gotowane Brzoskwiniowe Grillowane Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Umieścić mieszaninę brzoskwini w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodaj 3/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, ocet, a następnie 4 składniki( ocet przez czerwoną paprykę); pulsuj, aby połączyć.
Umieść połowę mieszanki brzoskwini w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zarezerwuj drugą połowę do fastrygowania.
Dodaj kotlety do worka; zamknąć worek i przechowywać w lodówce 30 minut do 4 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieść połówki wieprzowiny i brzoskwini na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 10 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana, a brzoskwinie będą miękkie, obracając się raz. Połówki wieprzowiny i brzoskwini z zastrzeżoną mieszanką brzoskwiń co 2 minuty podczas pierwszych 6 minut gotowania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.