Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych kotletów wieprzowych nadziewanych śliwką i Prosciutto. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz hominy sauté, prosciutto, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto, Kotlety wieprzowe faszerowane fontinanem i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z chutneyem śliwkowym.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połówki śliwek moczyć we wrzącej wodzie 5 minut.
Zawiń 2 połówki śliwek w każdym kawałku prosciutto.
Połącz nasiona kopru włoskiego i następne 6 składników w małej misce.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdego kotleta wieprzowego, aby utworzyć kieszeń. Rzeczy 1 prosciutto zawijać do każdej kieszeni.
Kotlety schabowe posypać mieszaniną nasion kopru włoskiego.
Umieść kotlety wieprzowe na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Połącz ocet i melasę; posmaruj kotlety wieprzowe.
Gotowanie Tip Zdobądź przewagę, montując nadziewane kotlety wieprzowe noc wcześniej.
Posypać je mieszaniną nasion kopru włoskiego tuż przed grillowaniem.