Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych kotletów wieprzowych nadziewanych śliwką i Prosciutto. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, rozmaryn, śliwki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto, Kotlety wieprzowe faszerowane fontinanem i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z chutneyem śliwkowym.
Instrukcje
Zanurz suszone połówki śliwek we wrzącej wodzie 5 minut.
Zawiń 2 połówki śliwki w każdym kawałku prosciutto.
W małej miseczce połącz nasiona kopru włoskiego i 6 kolejnych składników (przez świeżo zmielony czarny pieprz).
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdego kotleta wieprzowego, aby utworzyć kieszeń. Rzeczy 1 prosciutto zawijać do każdej kieszeni.
Kotlety schabowe posypać mieszaniną kopru włoskiego.
Umieść kotlety wieprzowe na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Połącz ocet i melasę; posmaruj kotlety wieprzowe.