Grillowane Kotlety Wieprzowe Nadziewane Dzikim Ryżem

Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane dzikim ryżem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 63g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, zielona cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Nadziewana Dzikim Ryżem, Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Seler i cebulę gotować na maśle, często mieszając, aż seler będzie chrupiący-delikatny. Wymieszać ryż, migdały, sól i pieprz, aż dobrze wymieszane.
Wytnij głęboką kieszeń poziomo w każdym kotle schabowym po najbardziej mięsnej stronie Kości. Do każdej kieszeni wcisnąć około 1/3 szklanki farszu. Bezpieczne otwory za pomocą wykałaczek. W małej misce wymieszaj konfitury morelowe, Wino i cynamon.
Przykryć i grillować wieprzowinę na średnim ogniu 40 do 45 minut, szczotkując od czasu do czasu mieszaniną konserw i obracając 2 lub 3 razy, aż wieprzowina będzie miękka i lekko różowa po pokrojeniu w pobliżu kości na nieobrobionych bokach kotletów.
Usuń wykałaczki. Wyrzucić pozostałą mieszaninę konserw.