Grillowane Kotlety Schabowe Panierowane

Grillowane Kotlety Schabowe Panierowane
Grillowane kotlety schabowe panierowane wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Kotlet Schabowy Panierowany, Kotlet Schabowy Panierowany, oraz Kotlet Schabowy Panierowany.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż bułkę tartą na płytkiej patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż do wyschnięcia, ale nie Złoty, 7 do 10 protokół. Ostudzić bułkę tartą całkowicie, następnie wymieszać z serem, solą i pieprzem w płytkiej misce lub 9-calowym talerzu ciasta. Lekko doprawić kotlety z dodatkiem soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. Umieść olej w innej płytkiej misce lub 9-calowym talerzu. Zanurzyć każdy posiekać w oleju, pozwalając nadmiar kapać off, a następnie pogłębiać obie strony posiekać w mieszaninie bułki tartej, naciskając delikatnie, aby pomóc okruchy przylegają, i przenieść do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przygotować grill do gotowania na średnio gorącym węglu (umiarkowane ciepło dla gazu). Kotlety grillowe Na Dobrze naoliwionym stojaku grillowym, przykryte tylko przy użyciu grilla gazowego, odwracając raz lub dwa razy, aż wieprzowina zostanie ugotowana i okruchy będą złocisto brązowe, łącznie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
* Kotlet schabowy można panierować 2 godziny wcześniej i schłodzić, luźno przykryć. * Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, można smażyć kotlety wieprzowe na lekko naoliwionym stojaku patelni brojlerów w 2 partiach, 4 do 6 cali od podgrzanego brojlera, obracając się raz, aż do złotego brązu, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn