Grillowane kotlety jagnięce z solą lawendową
Grillowane kotlety jagnięce z solą lawendową to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, kotlety z jagnięciny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z dodatkiem soli, Marokańskie Kotlety Jagnięce Z Kminkiem / Solą Paprykową, oraz Grillowana noga jagnięca z solą rozmarynową.
Instrukcje
Sól i lawendę umieścić w młynku do przypraw lub kawy; przetworzyć do zmielenia.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 2 minuty lub aż złoty.
Wyjąć czosnek z patelni; wyrzucić.
Posypać 1 łyżeczką mieszanki soli i pieprzem na kotlety.
Dodaj kotlety na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z dodatkiem soli lawendowej, w razie potrzeby.