Grillowane kotlety jagnięce z musztardowym sosem Barbecue

Grillowane kotlety jagnięce z musztardowym sosem Barbecue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz olej canolan, kotlety jagnięce porterhouse, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z musztardą Borowikową, Grillowane kotlety jagnięce z musztardą Almy, oraz Kotlety jagnięce z sosem Piwno-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Musztardę, ocet, ketchup, melasę, miód, syrop klonowy i ocet ryżowy ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem. Może być wykonany 2 dni wcześniej i przechowywany w lodówce.
Rozgrzej grill do wysokiej lub patelni grillowej na dużym ogniu. Doprawić jagnięcinę z obu stron solą i pieprzem, do smaku i posmarować olejem rzepakowym.
Umieścić kotlety na grillu i gotować, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 3 do 4 protokół.
Posmaruj sosem, następnie obróć kotlety i kontynuuj grillowanie do średniej doneness, 2 do 3 minut więcej, szczotkując wierzch większą ilością sosu.
Kotlety wyjąć z grilla na talerz.
Posmaruj więcej sosu i pozostaw na 5 minut.
Dekoruj solą morską i szczypiorkiem.
Podawać 2 kotlety na osobę.