Grillowane kotlety jagnięce z granatem-redukcja Porta

Grillowane kotlety jagnięce z granatem-redukcja Porta
Grillowane kotlety jagnięce z granatem-redukcja porcji wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 82 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z granatu, sól i pieprz, nasiona granatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Spróbuj Herbed kotlety jagnięce z redukcją granatu, Grillowane kotlety jagnięce z sosem wiśniowym, oraz Grillowane kotlety jagnięce w marynacie z granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać skórkę z cytryny i sok, oregano, czosnek, sól i czarny pieprz w misce; wlać do zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać kotlety jagnięce, płaszcz z marynaty, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Odstawić do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przynieś sok z granatów i Porto na wolnym ogniu w małym rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie, aż ciecz zmniejszy się do połowy pierwotnej objętości, około 45 minut. Wymieszać z pestkami granatu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Nasiona GranatuNasiona Granatu
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę. Kotlety gotować na rozgrzanym grillu, aż zaczną jędrne, i są czerwonawo-różowe i soczyste w środku, około 4 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Kotlety podawać z redukcją porcji granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
RedukcjaRedukcja
PortPort
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn