Grillowane kotlety jagnięce z granatem-redukcja Porta
Grillowane kotlety jagnięce z granatem-redukcja porcji wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 82 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z granatu, sól i pieprz, nasiona granatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Spróbuj Herbed kotlety jagnięce z redukcją granatu, Grillowane kotlety jagnięce z sosem wiśniowym, oraz Grillowane kotlety jagnięce w marynacie z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać skórkę z cytryny i sok, oregano, czosnek, sól i czarny pieprz w misce; wlać do zamykanej plastikowej torebki.
Dodać kotlety jagnięce, płaszcz z marynaty, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Odstawić do marynowania.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Przynieś sok z granatów i Porto na wolnym ogniu w małym rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie, aż ciecz zmniejszy się do połowy pierwotnej objętości, około 45 minut. Wymieszać z pestkami granatu i odstawić.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę. Kotlety gotować na rozgrzanym grillu, aż zaczną jędrne, i są czerwonawo-różowe i soczyste w środku, około 4 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Kotlety podawać z redukcją porcji granatu.