Grillowane Kotlety Jagnięce Teriyaki

Grillowane Kotlety Jagnięce Teriyaki
Grillowane kotlety jagnięce Teriyaki wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. To danie główne ma 244 kalorie, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, kotlety jagnięce, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Grilla Teriyaki, Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Ananasem Teriyaki, oraz Kotlety Jagnięce Z Grilla.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z kotletów; umieść kotlety w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj cebulę, sos teriyaki i czosnek do torby. Zamknąć worek i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Usuń kotlety z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Marynatę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zdjąć z ognia i odstawić. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Kotlety umieścić na stojaku; grill, pokryte, 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie od czasu do czasu z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn