Grillowane kotlety jagnięce i miętowe Chimichurri
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny SOS? Grillowane kotlety jagnięce i mięta Chimichurri może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to raczej tanie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jeśli masz szalotki, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety jagnięce z miętą Chimichurri, Kotlety jagnięce pieczone z miętą Chimichurri, oraz Kotlety Jagnięce Z Kolendro-Miętowym Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz miętę, pietruszkę, olej, bulion, ocet, szalotkę, czerwoną paprykę, czosnek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu w robocie kuchennym; proces do wymieszania.
Posypać kotlety jagnięce z obu stron pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować przez 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić kotlety na 5 minut.