Grillowane kotlety jagnięce

Grillowane kotlety jagnięce
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, grillowane kotlety jagnięce mogą być niesamowitym, bezglutenowym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 9 porcji zawierających 475 kalorii, 45 g białka i 31 g tłuszczu każda. Za 9,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, czosnku, czosnku i przypraw ziołowych oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 74%. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z grilla, Kotlety jagnięce z grilla i Kotlety jagnięce z grilla w winie.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz olej, czosnek i przyprawy; dodać kotlety jagnięce. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; wstawić do lodówki na noc, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Grilluj kotlety bez przykrycia na średnim ogniu przez 5-9 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (160° dla średnio-wysmażonego, 170° dla dobrze wysmażonego).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia30
Magazyn