Grillowane kotlety jagnięce z pieczonym czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych kotletów jagnięcych z pieczonym czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,77 zł za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz gałązki tymianku, puree z fasoli, kotlety z jagnięciny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pat ' s Garlic grillowane kotlety jagnięce, Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i miodem, oraz Kotlety Jagnięce Z Grilla Z Marynatą Czosnkowo-Rozmarynową.
Instrukcje
W dużym, płytkim naczyniu połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek z tymiankiem, mielonym czosnkiem, rozmarynem i kminkiem.
Dodać kotlety jagnięce i włączyć do Płaszcz z marynaty. Przechowywać w lodówce przez noc.
Ułóż połówki czosnku pokrojonego bokiem na dużym arkuszu folii i skrop oliwą. Zawiń czosnek w folię i piecz przez 1 godzinę, do miękkości.
Zdjąć kotlety z marynaty, wyrzucić tymianek i zeskrobać czosnek. Przyprawić kotlety solą i pieprzem i grillować na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i średnio rzadkie, 5 minut na stronę.
Kotlety podawać z pieczonym czosnkiem i Puree z białej fasoli.