Grillowane Kotlety Jagnięce Miętowo-Winne

Grillowane kotlety jagnięce z mięty i wina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miód, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem, rozmarynem i miętą, Grillowane kotlety jagnięce z sosem winnym, oraz Grillowane kotlety jagnięce z sosem z czerwonego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usunąć nadmiar tłuszczu z jagnięciny. W małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Ułożyć jagnięcinę na grillu na średnim ogniu; posmarować mieszanką wina. Przykryć i grillować 9 do 11 minut dla średniej doneness, obracając raz i szczotkowanie mieszaniną wina. Wyrzucić pozostałą mieszaninę wina.