Grillowane kotlety jagnięce, fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette

Grillowane kotlety jagnięce, fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette
Grillowane kotlety jagnięce , fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 891 kalorii, 96g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cukier, kotlety jagnięce, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pomidory z fasolą Muszelkową Vinaigrette, Naleśniki z serem Cheddar, z pomidorem, awokado i ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Grillowana kiełbasa jagnięca z kozim serem, pomidorami, oliwkami i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Posypać kotlety z solą i lekko pokruszony pieprz, i grill, aż ledwo gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z fasolką szparagową i pomidorami.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Orzeszki piniowe rozłożyć na płytkiej patelni i piec w piekarniku około 10 minut, aż golden.In duża patelnia osolonej wody, gotować fasolę, mieszając raz, aż będzie miękka. Około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Odcedzić natychmiast i uruchomić pod chłodną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Fasolę odcedzić i osuszyć układając ją na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Umieść kliny pomidorowe na brzegach, a układ ten ułożyć kotletami jagnięcymi.Tymczasem na małej patelni, gotować boczek na małym ogniu, aż ostry i złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wylać wszystko, ale o 2 łyżki tłuszczu i dodać olej na patelni. Wymieszać z octem, cukrem i dużą szczyptą soli i pieprzu, wymieszać do włączenia dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wlać mieszaninę na wierzchu jagnięciny i fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Udekoruj orzeszkami pinii i podawaj, gdy Vinaigrette jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn