Grillowane kotleciki jagnięce z miodem, chrzanem, musztardą i polewą miętową

Grillowane kotlety jagnięce z miodem, chrzanem, musztardą i glazurą miętową mogą być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 1057 kalorii, 126 g białka i 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 osobom. Za 7,28 USD za porcję ten przepis pokrywa 44% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy dijon, chrzanu, soli i pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby przepis był tak przepyszny. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 11 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 85%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Grillowane kotlety jagnięce z sosem jogurtowo-pomarańczowo-miętowym, Grillowane kotlety wieprzowe z glazurą miodowo-musztardową i Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i glazurą miodową.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Kotlety posmaruj z obu stron oliwą z oliwek, dopraw solą i pieprzem. Grilluj przez 2 do 3 minut z obu stron, aby uzyskać średnio wysmażone mięso.
Zdjąć z grilla i posmarować glazurą.
Wymieszaj składniki w średniej misce i dopraw solą i pieprzem do smaku.