Grillowane Klopsy Teriyaki
Przepis grillowane Teriyaki klopsy foliowe może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 50 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz jajko, gotową do jedzenia marchewkę pokrojoną w plastry, zakupioną teriyaki baste i glazurę oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Opakowania Foliowe Tilapia Fiesta Z Grilla, Opakowania Foliowe Paella Z Grillowanego Łososia, oraz Grillowana Serowa Szynka Kolacja Opakowania Foliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij cztery arkusze folii o wymiarach 18x12 cali; rozpyl folię za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
W średniej misce ubić jajko. Wymieszać 2 łyżki Basty i glazury, bułki tartej, mieszanki czosnkowo-pieprzowej i mielonej wołowiny. Kształt mieszanki na cztery 4x2-calowe podłużne bochenki, o grubości około 1 cala.
Umieść 1 bochenek na rozpylonej stronie każdego arkusza folii; umieść 1/2 szklanki marchwi i 1/4 kukurydzy wokół każdego bochenka.
Mżawka z pozostałym baste i glazury. Owiń każdy pakiet bezpiecznie za pomocą podwójnych uszczelek, umożliwiając rozszerzenie ciepła.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić pakiety na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Przykryć grill; gotować 25 do 35 minut lub aż bochenki są dokładnie ugotowane i marchewki są miękkie, obracając pakiety na raz w połowie gotowania. Ostrożnie otwórz paczki, aby umożliwić ucieczkę pary; termometr do mięsa włożony do środka bochenków powinien odczytać 71°.