Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym z wędzonej papryki

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym wędzonej papryki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz paprykę, sól koszerna i pieprz, garść liści pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym z wędzonej papryki, Sałatka z grillowanego steku z sosem z wędzonej papryki, oraz Majonez Z Wędzoną Papryką.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do wysokiej temperatury.
Posmaruj kliny ziemniaków olejem, posyp solą i pieprzem i grilluj, aż ładnie zwęglą i ugotują, 2 do 3 minut na stronę.
Podczas grillowania ziemniaków ubijamy majonez, musztardę, ocet sherry i grillowany sok z cytryny.
Ubić oliwę z oliwek. Doprawić solą i dużą ilością pieprzu.
Ziemniaki z grilla wyciągamy na talerz i dusimy wędzoną papryką.
Polać sosem ciepłe ziemniaki i roztrzepać natkę pietruszki na wierzchu.;