Grillowane kebaby z krewetkami i warzywami
Grillowane kebaby z krewetkami i warzywami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 253 kalorie, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, cebula, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Halloumi i kebaby warzywne, Grillowane kebaby wołowe i warzywne, oraz Grillowane kebaby warzywno-grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill. W misce, ubij razem oliwę z oliwek, musztarda Dijon, sok z cytryny klin, czosnek i pietruszka; dodać krewetki. Posiekaj zieloną paprykę i cebulę na kawałki wielkości kebabu. Na drewnianych szaszłykach, naprzemiennie krewetki z pomidorami koktajlowymi, kawałkami cebuli i pieprzu oraz grzybami. Grill na folii, przewracając okresowo, aż krewetki włączyć różowy po obu stronach, 6 do 8 minut.
Podawać z kukurydzą na kolbie, posypaną czosnkiem w proszku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.