Grillowane kanapki z Portobello, papryką i kozim serem

Grillowane kanapki z Portobello, papryką i kozim serem
Grillowane Portobello, papryka i kozi ser kanapki jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czapki portobello grzyb, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Balsamiczne Burgery Portobello Z Papryką I Kozim Serem, Sałatka z grillowanych pomidorów, papryki i Portobello, oraz Grillowane kanapki z Portabellanem i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i czosnek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać paprykę i grzyby portobello; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
PaprykaPapryka
4
Usuń warzywa z mieszaniny octu i odrzuć mieszaninę octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
5
Umieść paprykę i grzyby na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć warzywa z grilla; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Paprykę pokroić w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
8
Połącz paprykę, bazylia, sól i czarny pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Rolki przeciąć na pół poziomo; ser rozłożyć równomiernie po ściętych bokach rolek. Ułóż 1 czapkę grzybową na dolnej połowie każdej rolki; górna każda porcja z około 1/3 szklanki mieszanki papryki i górnej połowy rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
SerSer
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
RolkaRolka
10
Kanapki umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Umieść żeliwną lub inną ciężką patelnię na kanapkach; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Grill 3 minuty z każdej strony lub aż chleb jest tosty (pozostawić żeliwną patelnię na kanapkach podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn