Grillowane kanapki z peklowaną wołowiną i Fontiną

Grillowane kanapki z peklowaną wołowiną i Fontiną
Grillowana peklowana wołowina i kanapki Fontina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 37g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka masła, peklowana wołowina zarezerwowana z irlandzkiej peklowanej wołowiny i warzyw, chleb żytni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane kanapki z peklowaną wołowiną i Fontiną, Kanapki Z Peklowaną Wołowiną, oraz Kanapki Z Peklowaną Wołowiną Ultimate dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić 4 kromki chleba na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
2
Rozprowadzić musztardę po 1 stronie każdego. Peklowaną wołowinę podzielić na kromki chleba. Top z serem i cebulą. Przykryć pozostałymi 4 kromkami chleba, lekko dociskając do przylgnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
MusztardaMusztarda
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
CebulaCebula
3
Roztopić 2 łyżki masła w każdej z 2 dużych patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Miejsce 2 kanapki w każdej patelni i gotować, aż złoty kolor na dole, naciskając od czasu do czasu z łopatką, o 3 protokół. Przekręcić kanapki i gotować, aż złoty na dnie i ser topi się, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
5
Przełóż kanapki na talerze, pokrój na pół i podawaj.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn