Grillowane kanapki z kozim serem z figą i miodem
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 126 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skórki cytrynowej, koziego sera, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Cooking Light ' s grillowane kanapki z kozim serem z figą i miodem, oraz Kanapki z grillowanymi warzywami i kozim serem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając, aż dobrze się wymieszają.
Na każdej z 4 kromek chleba rozprowadzić po 1 łyżce mieszanki koziego sera; na każdym kromce wyłożyć 1 1/2 łyżeczki konfitury i 1/2 łyżeczki bazylii. Top z pozostałych kromek chleba. Lekko pokryć Na Zewnątrz chleba sprayem do gotowania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 kanapki do patelni.
Umieść żeliwną lub ciężką patelnię na kanapkach; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Gotować 3 minut z każdej strony lub aż chleb jest lekko tosty (pozostawić żeliwną patelnię na kanapkach podczas gotowania). Powtórz z pozostałymi kanapkami.