Grillowane kanapki z karmelizowaną cebulą, Manchego i majonezem Harissa

Grillowane kanapki z karmelizowaną cebulą, Manchego i majonezem Harissa
Grillowane kanapki Merguez z karmelizowaną cebulą, majonezem Manchego i Harissa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 22g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka kolendry, rodzaj ognia: dwustrefowy pośredni, bagietka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane kanapki Merguez z karmelizowaną czerwoną cebulą, Grillowane pieczywo z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i serem Manchego, oraz Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej miseczce wymieszać majonez i harissę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
HarissaHarissa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grill merguez na gorącej stronie grilla, aż rumiane na całym i gotowane przez, 4 do 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Przenieś na talerz.
4
Pokroić bagietkę na cztery 6-calowe porcje i połowę każdej porcji wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
5
Pędzlem wyciąć bok każdej bagietki olejem. Grilluj bagietkę na gorącej stronie grilla, pokrój stronę w dół, aż lekko zbrązowieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Wyjąć na talerz.
7
Górna dolna połowa bagietki z 2 połączeniami, około 2 łyżkami karmelizowanej cebuli, serem manchego i kilkoma gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Ser ManchegoSer Manchego
BagietkaBagietka
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
8
Rozłóż Harissa mayo na górnej połowie bagietek i umieścić na górze każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
HarissaHarissa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
9
Miejsce kanapki na chłodnej stronie grilla, przykryć, i gotować, aż ser się stopi, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Przełożyć na talerz lub tacę i podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn