Grillowane Kanapki Z Indykiem Kubańskim

Grillowane Kanapki Z Indykiem Kubańskim
Grillowane kanapki z indykiem kubańskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 836 kalorii, 36g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka cukru, masła, sosu chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kubańskie Kanapki Z Szynką I Indykiem, Grillowane Kubańskie Kanapki, oraz Grillowane Kanapki Z Wieprzowiną Kubańską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki majonezu i sosem chili w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać 1/2 szklanki majonezu, mięty, a następnie 4 składniki w innej małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić majonez chili na pokrojonych bokach chleba. Górną każdą dolną połowę chleba z 1 plastrem sera, plastrami szynki i 1 plastrem indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
MajonezMajonez
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
Papryka ChiliPapryka Chili
4
Indyka posypać solą i pieprzem. Łyżka miętowego majonezu nad indykiem. Wierzch z pozostałym serem i połówkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
MiętaMięta
5
Pracując partiami, roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 3 kanapki; wierzch z kawałkiem folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieść metalową patelnię 13x9x2 cali na kanapkach. Napełnij patelnię od 6 do 8 funtów konserw i gotuj, aż chleb będzie złoty, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć patelnię z obciążnikami i folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Przenieś kanapki na powierzchnię roboczą. 1 łyżkę masła rozpuścić w patelni. Przekręć kanapki na patelnię. Wymień folię i patelnię na ciężarki. Kontynuuj gotowanie, aż ser topi się i kanapki są złotobrązowe na drugiej stronie, o 4 protokół. Powtórzyć z pozostałym masłem i kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Przeciąć na pół; podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn