Grillowane kanapki z indykiem i szynką
Grillowane kanapki z indykiem i szynką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 249 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz łagodny ser cheddar, Delikatesy, Delikatesy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kanapki Z Indykiem Z Grilla, Grillowane kanapki z indykiem i szynką, oraz Kanapki Z Indykiem Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez i musztardę w małej misce.
Rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na 1 stronie każdej kromki chleba. Na wierzchu 4 kromki chleba z 1 plastrem indyka, 1 plastrem szynki, 1 plastrem sera i 2 plastrami pomidora. Top z pozostałych kromek chleba.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kanapki na patelnię; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane. Pokrywać kanapki sprayem do gotowania. Przekręcić kanapki nad; gotować 2 minuty lub aż ser topi.
Wymieszać majonez i musztardę
Policz kromki chleba, indyka, szynki, pomidora i sera
Mieszankę majonezu rozprowadzić na chlebie
Kanapki z płaszczem w sprayu do gotowania