Grillowane kanapki z indykiem, cheddarem i jabłkami
Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, Delikatesy z indyka, musztardę miodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowane kanapki z indykiem, jabłkiem i cheddarem, Kanapki Z Grillowanym Jabłkiem, Cheddarem I Bekonem, oraz Grillowana kanapka z indykiem, jabłkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić 1 1/2 Łyżki. masło na 1 stronie 4 kromki chleba, a musztardę rozprowadzić na drugiej stronie każdego kromki. Wierzch musztardy pokryty każdą kromką chleba z 1 plastrem cheddaru, a następnie po 1/4 kromek indyka i jabłka.
Pozostałe masło rozłóż na 1 stronie pozostałych 4 kromek chleba i połóż je, masło do góry, na plasterkach jabłka.
Miejsce kanapki na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, aż złoty, o 3 do 5 minut na stronie. Jeśli patelnia jest zbyt mała, gotować kanapki 2 na raz, umieszczając pierwszą partię na talerzu i pokrywając luźno folią podczas gotowania drugiej partii.