Grillowane Kanapki Z Indykiem

Grillowane Kanapki Z Indykiem
Przepis na Grillowane kanapki z indykiem można przygotować w około 15 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 370 kalorii . Ten przepis służy 2 osobom. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka indyka, chleba, sera provolone i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogie danie główne. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42% . Ten wynik jest solidny. Grillowane kanapki z indykiem , grillowane kanapki z indykiem i grillowane kanapki z indykiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dwie kromki chleba posmaruj serkiem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Na serku śmietankowym ułóż ser, indyka i szpinak; posypać pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Posmaruj masłem wierzch i spód kanapek. Smażyć z obu stron na rozgrzanej patelni lub patelni, aż chleb się zarumieni, a ser roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Natychmiast podawaj.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn