Grillowane kanapki z Gruyère i cukinią z dymnym Pesto

Grillowane kanapki z Gruyère i cukinią z dymnym Pesto
Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ser appenzeller, cukinię, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Bell-pepper Pesto na grillowanych kanapkach z kurczakiem, Kanapki z grillowaną szynką, kurczakiem i Gruyère, oraz Grillowane kanapki Gruyère i Tapenade z oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini maszynce, połączyć bazylii, czosnek i papryka i proces, aż drobno posiekane. Po włączeniu maszyny stopniowo wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, aż do wymieszania. Pesto doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Plastry cukinii posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą. Grilluj na dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i po prostu miękkie, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Każdy plasterek cukinii pokroić na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Grillować angielskie muffinki, pokroić w dół, na małym ogniu, aż będą miękkie, około 30 sekund. Obróć i grilluj, aż babeczki zaczną brązowieć, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Pokrojone boki muffinek rozłóż pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Warstwa 1 plaster sera, 2 kawałki cukinii i 1 więcej plaster sera na dolnych połówkach każdej muffinki. Zamknąć kanapki i umyć szczyty i DNA z oliwą z oliwek. Grill kanapki na małym ogniu, obracając, aż będą chrupiące na zewnątrz i ser topi się, o 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Kanapki pokroić na pół i od razu podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn