Grillowane kanapki z Gruyère i cukinią z dymnym Pesto

Grillowane kanapki z Gruyère i cukinią z dymnym Pesto
Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ser appenzeller, cukinię, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Bell-pepper Pesto na grillowanych kanapkach z kurczakiem, Kanapki z grillowaną szynką, kurczakiem i Gruyère, oraz Grillowane kanapki Gruyère i Tapenade z oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini maszynce, połączyć bazylii, czosnek i papryka i proces, aż drobno posiekane. Po włączeniu maszyny stopniowo wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, aż do wymieszania. Pesto doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Plastry cukinii posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą. Grilluj na dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i po prostu miękkie, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Każdy plasterek cukinii pokroić na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Grillować angielskie muffinki, pokroić w dół, na małym ogniu, aż będą miękkie, około 30 sekund. Obróć i grilluj, aż babeczki zaczną brązowieć, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Pokrojone boki muffinek rozłóż pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Warstwa 1 plaster sera, 2 kawałki cukinii i 1 więcej plaster sera na dolnych połówkach każdej muffinki. Zamknąć kanapki i umyć szczyty i DNA z oliwą z oliwek. Grill kanapki na małym ogniu, obracając, aż będą chrupiące na zewnątrz i ser topi się, o 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Kanapki pokroić na pół i od razu podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn