Grillowane kanapki z Gruyère i cukinią z dymnym Pesto
Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ser appenzeller, cukinię, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Bell-pepper Pesto na grillowanych kanapkach z kurczakiem, Kanapki z grillowaną szynką, kurczakiem i Gruyère, oraz Grillowane kanapki Gruyère i Tapenade z oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini maszynce, połączyć bazylii, czosnek i papryka i proces, aż drobno posiekane. Po włączeniu maszyny stopniowo wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, aż do wymieszania. Pesto doprawić solą.
Plastry cukinii posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą. Grilluj na dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i po prostu miękkie, około 2 minut na stronę.
Każdy plasterek cukinii pokroić na pół w poprzek.
Grillować angielskie muffinki, pokroić w dół, na małym ogniu, aż będą miękkie, około 30 sekund. Obróć i grilluj, aż babeczki zaczną brązowieć, około 1 minuty.
Pokrojone boki muffinek rozłóż pesto.
Warstwa 1 plaster sera, 2 kawałki cukinii i 1 więcej plaster sera na dolnych połówkach każdej muffinki. Zamknąć kanapki i umyć szczyty i DNA z oliwą z oliwek. Grill kanapki na małym ogniu, obracając, aż będą chrupiące na zewnątrz i ser topi się, o 4 minut w sumie.
Kanapki pokroić na pół i od razu podawać.