Grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z Curry Mayo

Przepis grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z curry Mayo jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 20g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, majonez, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z Curry Mayo, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez, oraz Grillowana kanapka z jabłkiem, boczkiem i cheddarem z pieczoną czerwoną cebulą Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować szalotkę i curry w oleju w 12-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, 2 minuty, a następnie przenieść do małej miski i wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny. Wytrzyj patelnię do czysta i odstaw na bok.
Wytnij 16 (1/4-cala) ukośne plastry (około 6 cali długości) z bagietki.
Po 1 stronie kromki posmarować masłem, następnie obrócić i po przeciwnej stronie posmarować majonezem curry.
Ser pokroić w cienkie plastry nie szersze niż plastry chleba. Ser podzielić na 8 kromek chleba, następnie polać koprem włoskim i pozostałymi kromkami chleba, boki posmarować masłem.
Patelnia ciepła na umiarkowanym ogniu do gorąca, następnie gotować kanapki w 2 partiach, obracając się raz i naciskając od czasu do czasu, aż rumiane i ser topi się, o 7 protokół na partię.