Grillowane kanapki Wegetariańskie z pesto z kolendry
Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,55 USD za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 powie, że trafił na miejsce. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Jeśli masz bułki, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Kanapki z hummusem z warzywami i kolendrą, Kanapki Wegetariańskie Pieczone Pesto, oraz Grillowane Kanapki Wegetariańskie podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku pesto umieść kolendrę, pietruszkę, parmezan i czosnek w małym robocie kuchennym; przykryj i pulsuj, aż posiekasz.
Dodać wodę i orzeszki piniowe; przykryć i przetworzyć do zmieszania. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj olej w stałym strumieniu. Odłóż na bok.
Używając długo trzymanych szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i lekko pokryj stojak na grill. Papryki grillować na średnim ogniu przez 10-15 minut lub aż Skórki pęcherze, obracając często.
Natychmiast umieścić paprykę w dużej misce; przykryć i odstawić na 15-20 minut. Odkleić i wyrzucić zwęgloną skórę. O połowę i paprykę nasienną; odstawić.
Obustronnie obsypać bakłażanem; posypać solą i pieprzem. Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 3-5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Każdy plaster bakłażana ułożyć połówką pieprzu; posypać serem mozzarella. Grill, przykryty, przez 2-3 minuty lub do roztopienia sera.
Rozłóż każdą rolkę 1 łyżką zarezerwowanego pesto; ułóż każdą ze stosem bakłażana. Wymień blaty rolkowe.