Grillowane Kanapki Wegetariańskie
Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka cukinii, dyni, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Kanapki Wegetariańsko-Indycze, Grillowane Wegetariańskie Kanapki Banh Mi, oraz Grillowane kanapki Wegetariańskie z pesto kolendry.
Instrukcje
Cukinię, Kabaczek i bakłażan pokroić w 1/4 cala.- grube paski; spryskać sprayem do gotowania. Cebulę i czerwoną paprykę spryskać sprayem do gotowania.
Grilluj warzywa, przykryte, na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do chrupiącej miękkości.
Wyjąć i ogrzać. Bułki Grill, wyciąć stronę w dół, na średnim ogniu przez 30-60 sekund lub do tosty.
W małej misce, połączyć sery, czosnek, sól i pieprz; rozłożone na dnie bułki. Wierzch z warzywami. Wymień wierzchołki bułek.