Grillowane Kanapki Philly Cheesesteak Kabob
Grillowane Philly Cheesesteak Kabob kanapki może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 462 kalorie, 36g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka amerykańskiego sera, papryka, kremowa musztarda Dijon-majonez spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Philly Cheesesteak, (nie) kanapki Philly Cheesesteak, oraz Kanapki Philly Cheesesteak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wołowinę posypać przyprawioną solą i pieprzem. Naprzemiennie nawlecz wołowinę, paprykę i cebulę na 6 (12-do 14-calowych) metalowych szaszłykach.
Wołowinę i warzywa posmarować olejem.
Umieść kaboby na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 8 do 12 minut, obracając raz, aż wołowina jest pożądana doneness.
W ciągu ostatnich 3 do 5 minut czasu gotowania, miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grillu; gotować do tosty.
Aby służyć, smarować bułki z musztardą-majonezem. Górne dolne połówki z serem.
W każdej bułce umieścić kabob na serze; ostrożnie wyjąć szaszłyk, mocno trzymając bułkę wokół wołowiny i warzyw.